On wednesday I’ll give a concert where I’ll tell about all the background stories about the music video, how it started, continued, ended. Who was included, why, how come etc. All this little stories that make every project special.

This concert will be at a little theatre in Nydala. It’s small and cosy and has a lot of stories it self. I like to introduce new places to people. I like new places and therefor I think it’s nice to show all the special places to people. Like everyday treasure, golden moments.

You are more than welcome!

Since it’s in Sweden, the event is in Swedish, but you are all welcome to join of course!!

Det finns en liten, charmig teater. På teatern finns det sköna stolar i olika färger. När man väl sitter i sin stol, så har man utsikt över en scen med svart trägolv. Det hänger ner röda gardiner, som ramar in scenen, precis som det ska vara. På scenen sitter ett par musiker och spelar. Det är hit jag vill bjuda er.

Kära människor,
Som ni kanske har sett, så har jag släppt min andra musikvideo. Det är ett samarbete med Christina Neferis, LA.
Precis som mina låtar så finns det även lite stories bakom hur allt kom till. Det tänkte jag dela med mig av på en plats som har en del av musikvideon. Kanske det även blir en ny låt eller två…

Självklart kommer även musikvideon att visas i stort format!

(mindre format: http://www.youtube.com/watch?v=a019FQ48nGQ)

Det är redan på onsdag, 4 dec, kl 19.30. Jag saknar att spela för er, så jag fick göra något åt saken. Jag hoppas innerligt att ni vill komma till den här mysiga onsdagskvällen.

Adressen är Helenetorpsgatan 3. Det är i Nydala, på Nydalateatern. I samma byggnad som fritidsgården, men ingång till teatern är på sidan, där cykelbanan går.
Obs, tar ca 10 min att cykla från Södervärn, så det är nära fast det inte är mitt i centrum, bra va?

/Lovisa